Pin It

Προσφορές στολισμού

 

Διαθέτουμε καταπληκτικές προσφορές για όλα τα βαλάντια, από τον πιο απλό γάμο . Εάν πραγματικά θέλετε να κάνετε τον γάμο των ονείρων σας, αφήστε τους ειδικούς να σας σχεδιάσουν έναν αξέχαστο μοναδικό γάμο.

Προσφορά στολισμού γάμου με 200 ευρώ

Προσφορά στολισμού γάμου με 280 ευρώ

Προσφορά στολισμού γάμου με 420 ευρώ

Προσφορά στολισμού γάμου με 550 ευρώ

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα  προτεινόμενα πακέτα:

Καλέστε μας σήμερα στο 6947794531 Κωνσταντίνα

Εκμεταλλευτείτε το πακέτο Γάμου Privilege και περάστε την πόρτα της εκκλησίας σήμερα!

Πακέτο Γάμου Privilege:

  • Ένα ζευγάρι λαμπάδες γάμου με διάμετρο 15 cm, 1,40 ύψος, τετράγωνες ή στρογγυλές με στολισμό από μπουκετάκια σε διάφορα σημεία ή στολισμός με στρογγυλή κατασκευή (μπάλα)ή στεφάνι
  • 8 φαναράκια στολισμένα με μπουκετάκι λουλουδιών
  • 8 συνθέσεις λουλουδιών (κασπώ)
  • 8 μικρότερα κασπό για τα τραπέζια της δεξίωσης
  • 1 νυφικό μπουκέτο
  • Στολισμός αυτοκινήτου με σύνθεση λουλουδιών για το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου ή γιρλάντα λουλουδιών
  • Γάζα 2 χρωμάτων, χαλί, 2η Νυφική ανθοδέσμη, ροδοπέταλα, στολισμός τούρτας
  • λουλούδια:τριαντάφυλλα,γυψόφυλλο,λυσίανθο,ζέρμπερες,πρασινάδες

Λαμπάδες Γάμου

Ένας υπέροχος γάμος με πολλά υπέροχα λουλούδια, πανέμορφα φαναράκια, υφάσματα και χαλί. Οι λαμπάδες σας σε σχήμα στρογγυλό ή τετράγωνο  θα είναι στολισμένες με μπουκετάκια από λουλούδια σε διάφορα σημεία κατά μήκος της με αποτέλεσμα να δίνουν ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Αυτές οι λαμπάδες δεν είναι η μόνη σας επιλογή μια άλλη είναι να είναι στολισμένες με λουλούδια γύρω-γύρω σε μορφή μπάλας ή στεφάνι.

Στολισμός Γάμου

Για τον στολισμό γάμο προτείνουμε σύνθεση με φαναράκια και λουλούδια γάμου. Τα πολύ ιδιαίτερα ξύλινα φαναράκια μας θα είναι και αυτά ντυμένα με κορδέλες και μπουκέτο λουλουδιών πλαισιωμένα με 8 στρογγυλές κατασκευές λουλουδιών (κασπώ) που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στο στολισμό της εκκλησίας. Τα κασπώ μας μπορεί να έχουν μια ποικιλία λουλουδιών της επιλογής σας όπως τριαντάφυλλα, λίλιουμ, ζέρμπερες, ορτανσίες, κάλλες, λυσίανθοι, λεβάντες και άλλα λουλούδια.

Για τον στολισμό αυτοκινήτου προτείνουμε κλασσικές λύσεις! Το αυτοκίνητο που θα μεταφέρει την νύφη στολίζεται με μια κατασκευή λουλουδιών στο καπό του αυτοκινήτου, τη λεγόμενη «βεντούζα» ή με μια γιρλάντα. Η γιρλάντα είναι μια πολύ όμορφη μακρόστενη κατασκευή λουλουδιών που τοποθετείται κατά μήκος του παρ-μπριζ του αυτοκινήτου.

Νυφική Ανθοδέσμη

Επίσης, η νυφική ανθοδέσμη επιλέγεται από μια πολύ μεγάλη γκάμα που θα σας παρουσιάσουμε αλλά μπορεί να κατασκευαστεί μόνο για εσάς λαμβάνοντας υπόψιν το προσωπικό σας γούστο και φτιάχνοντας μια μοναδική για σας ανθοδέσμη.Τέλος τα δώρα που προσφέρουμε είναι τα δύο χρώματα υφασμάτων που θα τρέχουν κάτω από τα φαναράκια και τα κασπώ, το χαλί που θα προσδίδει μια πολύ επίσημη χροιά στο πανέμορφο σκηνικό.
***************
Δείτε περισσότερα για το πως θα σχεδιάσετε τον γάμο των ονείρων σας.
Καλέστε μας σήμερα στο 6947794531 Κωνσταντίνα
—————————————————————————————————————————————-

Στολισμός γάμου με 550 ευρώ στον Άγιο Νικόλαο Χαλανδρίου

στολισμός γάμου 550 ευρώ 8 φαναράκια, 8 κασπό, χαλί, ύφασμα

στολισμός γάμου 550 ευρώ
8 φαναράκια, 8 κασπό, χαλί, ύφασμα

Τo κατάστημά μας διαθέτει πακέτα στολισμού γάμου για κάθε οικονομική απαίτηση!Η προσφορά στολισμού γάμου με 550 ευρώ είναι μια πλήρης, ολοκληρωμένη και πλούσια προσφορά που θα ικανοποιήσει ένα ζευγάρι πού θέλει να κάνει κάτι όμορφο, εντυπωσιακό και ταυτόχρονα οικονομικό!Η κανονική τιμή της υπερβαίνει τα 750 ευρώ, αλλά στο κατάστημά μας όλες οι τιμές που δίνουμε είναι συρρικνωμένες προς όφελος του πελάτη!

στολισμός γάμου 550 ευρώ! νυφική ανθοδέσμη

στολισμός γάμου 550 ευρώ!
νυφική ανθοδέσμη

Σε αυτό το πακέτο στολισμού περιλαμβάνονται η νυφική ανθοδέσμη, η οποία μπορεί να επιλεγεί μέσα από πάρα πολλές εκδοχές που θα δείτε από το site ή το κατάστημά μας!

στολισμός γάμου 550 ευρώ! στολισμός αυτοκινήτου

στολισμός γάμου 550 ευρώ!
στολισμός αυτοκινήτου

Ο στολισμός του αυτοκινήτου, που και εδώ υπάρχουν οι επιλογές να κάνουμε αυτό που σας αρέσει, οι λαμπάδες του γάμου σας και αυτές περιλαμβάνονται στο πακέτο των 550 ευρώ, 8 φαναράκια επιλογής σας από τη συλλογή μας τα οποία θα είναι στολισμένα με μικρό μπουκέτο λουλουδιών και κορδέλες!

στολισμός γάμου 550 ευρώ! στολισμός λαμπάδων και λαμπάδες

στολισμός γάμου 550 ευρώ!
στολισμός λαμπάδων και λαμπάδες

8 στρογγυλές κατασκευές λουλουδιών τα λεγόμενα και (κασπό), ύφασμα γάζας να τρέχει κάτω από φαναράκια και κασπό, 20 m χαλί σε ότι χρώμα θέλετε, 2η νυφική ανθοδέσμη, στολισμός τούρτας, ροδοπέταλα για ρύζι και δίσκο!

στολισμός γάμου 550 ευρώ! στρογγυλή κατασκευή λουλουδιών (κασπό)

στολισμός γάμου 550 ευρώ!
στρογγυλή κατασκευή λουλουδιών (κασπό)

Προσέχουμε κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε και προσπαθούμε να βγάλουμε ένα αποτέλεσμα καλύτερο από αυτό που μπορεί να έχει συμφωνηθεί. Καταλαβαίνουμε ότι η στιγμή του γάμου είναι μοναδική για κάθε ζευγάρι και αυτό μας κάνει  να θέλουμε να πετύχουμε το μέγιστο! —————————————————————————————————————————————

Vintage γάμος σε ξωκλήσι μόνο με 550€!

P1060135 Γάμος σε ξωκλήσι και σε ποιο άλλο από το μαγευτικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο! Υπέροχο σημείο για να κάνει ένα ζευγάρι το γάμο που πάντα ονειρευόταν. Δεξιά και αριστερά του η θάλασσα και το πανέμορφο εκκλησάκι σε ένα μικρό λοφάκι να αγναντεύει.  Όλο χτισμένο από πέτρα με σιδερένια μεγάλη πόρτα και τη λιτή άγρια φύση γύρω του είναι το ιδανικό σκηνικό για να δημιουργήσουμε τον γάμο των ονείρων σας! Η Νάντια και ο Δημήτρης ήταν ακόμα ένα από τα ζευγάρια που μας εμπιστεύθηκαν και συζητώντας μαζί τους για το πως θέλουν να διακοσμήσουμε το χώρο μαζί με τις δικές μας προτάσεις καταλήξαμε σε ένα πολύ ωραίο στολισμό γάμου που ταίριαζε στο ύφος και ήθος του ζευγαριού. Το ίδιο το εκκλησάκι αλλά και ο περιβάλλον χώρος ήταν πανέμορφα οπότε με συγκεκριμένες κινήσεις και  λίγα υλικά και λουλούδια δώσαμε ένα επιπλέον τόνο φινέτσας και εντυπωσιακής απλότητας με αποφυγή την υπερβολή και το κορεσμό! P1060115 Πάνω από την πόρτα της εκκλησίας τοποθετήσαμε μια αψίδα από ύφασμα ιβουάρ (μπεζ) χρώματος η οποία έπεφτε ως το πάτωμα και πάνω στην αψίδα δέσαμε μικρά μπουκέτα από λευκές φρέζιες,γυψόφυλλο και πρασινάδες. Δεξιά-αριστερά του τραπεζιού που θα γινόταν το μυστήριο τοποθετήσαμε τις λαμπάδες που ήταν στολισμένες με πολύ γυψόφυλλο και διάσπαρτες λευκές φρέζιες σε σχήμα στεφάνι που είχε μια κλίση περίπου 30° για να κάνει τη διαφορά από άλλες λαμπάδες τέτοιου είδους. P1060118

Μια λεπτομέρεια ήταν η λινάτσα που αγκάλιαζε τη λαμπάδα και το δέσιμο δαντέλας και αυτό πάνω στη λαμπάδα.Τα πολύ όμορφα παλαιωμένα φαναράκια μας είχαν τοποθετηθεί ποιο μακριά από το τραπέζι σε ομάδες μεγάλο-μικρό και επάνω τους δεμένο ένα μικρό μπουκέτο από λουλούδια. Στο αυτοκίνητο πού έφερε τη νύφη μία κλασσική κατασκευή στο καπό του και τέλος μια πανέμορφη νυφική vintage ανθοδέσμη έβαζε τη τελική πινελιά σε αυτό το γάμο! P1060132

Από τα high lights της βραδιάς τα αναμμένα ξύλινα vintage φαναράκια που δώσανε μια ακόμα ρομαντική όψη και ατμοσφαιρισμό αφού η μέρα πλέον έδινε τη θέση της στη νύχτα. Το ζευγάρι ήταν πολύ άνετο, χαμογελαστό από την αρχή μέχρι το τέλος του μυστηρίου.Ένα πολύ νέο ζευγάρι που καταχάρηκε αυτές τις μοναδικές στιγμές στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου αλλά και στη δεξίωση πού ακολούθησε… P1060195

Ο στολισμός του γάμου αυτού δεν πέρασε τα 550 ευρώ συμπεριλαμβανομένων όλων όσων αναφέρθηκαν παραπάνω και όπως καταλαβαίνει κάποιος η τιμή αυτή είναι απίστευτα χαμηλή σε σχέση με τη ποιότητα και ποσότητα των υλικών. Κλείστε το ραντεβού σας για να μιλήσουμε για τη δική σας εκδήλωση και να δημιουργήσουμε το δικό σας στολισμό με βάση τα χρήματα που διαθέτετε! P1060183

Καλέστε μας σήμερα στο 6947794531 Κωνσταντίνα

Επίσης μπορείτε να δείτε τις προσφορές μας καθώς και τα πακέτα γάμου.

Ευχές με πεταλούδες

Άν θέλετε να εντυπωσιάσετε τα πλήθη και δεν έχει σημασία για σας ο προϋπολογισμός αφήστε μας να σας προτείνουμε μοναδικές λύσεις όπως τις ευχές με πεταλούδες.

Top